Kvalitet

Våre krav til kvalitet

Skal man levere et topp produkt må en jobbe systematisk og målrettet. Fra r og til elementene produseres og til de leveres ute på byggeplasser, er det mange ledd som har stått på og jobbet for å sikre at alt leveres i henhold til beste standard.

Når du som kunde kommer inn til oss, skal du få leveranse av høyeste kvalitet. Gjennom vårt kvalitetsarbeid sikrer vi at kundene våre får servert den beste teknologi.

Råmaterialet

Råmaterialet som brukes til støping av elementene er av høy kvalitet. Det er produsert etter de strengeste krav og standarder av en av verdens største  Sandwich produsent. 

Samarbeidspartnere

Vi er svært opptatt av å bygge langsiktige og tette relasjoner med våre samarbeidspartnere. Det gir forutsigbarhet, slik at vi kan investere i opplæring, produksjonsutstyr og teknikker.

Byggeplass.

Vi ønsker å imøtekomme kundens forventning om et kvalitetsprodukt, som smaker like godt hver gang. For oss betyr kvalitet det å servere velsmakende mat som kundene elsker, og føler seg vel med å spise. Kundene skal være i første rekke hele tiden. Vi kaller kunden for “sjefen”.